Танго

Занадто фальш. Занадто лишніх фраз.
Занадто цноти,  довгого чекання.
Давай станцюєм наче в перший раз.
Станцюєм вперше, вперше і востаннє.

Нехай горять бурхливі почуття,
Нехай згорять до попелу, до смерті,
Хай гострим буде кожне відчуття,
До психів. Нервів. Боляче. Відверто.

Давай станцюєм. Ти і я. Самі.
Обов’язків немає. Є лиш очі.
Є тільки танго. Танго на столі.
Є тільки пристрасть кавової ночі.


Рецензии