Час укр Марiя Савченко

Ранкове п'янке повітря
Кілька сходинок до життя
Дотик і ми непомітні
Тут є лише ти лише я

Лунає музика тихо
Граючись із вітром у джаз
Кине минуле у вихор
Зупинить теперішній час


Рецензии