Той

Той світ

То світить золотавеє далеке немовля
А ніч порине сріблами та заблищить земля
Уже не та... Та вранішня
Нечерпная земля
Сміється та співається
А красота - жива

Були казки весільні
Інфрачервоні віруси
І ранок неба путній
- Землі тій ж самій слава...

Купалося-ховалося
Те небо на землі
Скажи
Воно зосталося
Чи вийшло до межі

Чи я кохаю пристрастю
Чи будемо удвох
Святкуй мій лебідь мій жокей кохання
По тьмі ми будемо лише удвох


Рецензии