Моe мiсто укр Марiя Савченко

Мої метафори для сну зникають
В трамваї що бубонить своїми коліщатками
Мої мрії – сомнамбули
Із запахом міді і серцями дощу
Крикливі сигнали автівок
Все рідше б'ють на сполох
А я все глибше занурюю своє серце
У глибину міста
Котре здається ще спить


Рецензии