Воно

Кажуть, що сни йому снились
вже майже останні.
Що таке колотилось –
хай вже Господь береже!
Воно пам’ятає підйоми ранні.
Воно чолку собі прямо стриже.

Казали, йому не потрібні більше
пігулки, що біль знімали раніш.
Воно може сказати віршем,
а може й прозаїком буть.
Воно завжди у сварках знаходилось між.
Воно справді шукало (й шукає) суть.

Кажуть, що снів ще немало
насниться йому наперед.
Воно наче меншим і стало,
та це лиш на користь.
Те, що воно пропускає – мед.
Воно собі щось ще творить.

Воно вже ніколи не буде пиячити.
Не буде пиячити.
Воно обов’язково буде ***чити.
Буде ***чити.

06.07.2011
23:40


Рецензии