Ескiз

Середину літа липа заквітчала
Аромат медовий знявся в небеса
На рубінах вишень із дощу оправа
І вбирає погляд веселки краса

А достигла зелень трав, що під покоси
Вже давно готова у рядки лягти
Обіймає ніжно , пестить ноги босі...
Ну давай же руку, будеш поруч йти


Рецензии
На это произведение написано 7 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.