Колискова

Спи, синочку, люлі, люлі,
Нехай кують в саду зозулі,
Нехай років тобі налічать
Та гарной долі нехай зичать.

Спи, моя крихітко маленька,
З тобою завжди поруч ненька,
Ти бачиш, пташки спать лягають,
Тобі чудових снів бажають.

Спи, моє сонечко рідне,
Вже зорі заглядують в вікна,
Спи, моє серденько. Закриваються очі...
Солодких снів тобі. ЛагІдної ночі.

Мій рідний, нехай тобі сниться
В золотому колоссі пшениця,
Як річка від сонечка сяє,
Як вітер в діброві гуляє,
Як трави квітнуть та сади...
Ві сні жар-птицю там знайди...
Спи, моє серденько, набирайся сили,
Щоб був ти здоровим та щасливим.

1995г.
Рисунок автора


Рецензии
Спи моє серденько рідне
Вже зорі заглядують в вікна
Спи синку, закривай очі,
Солодких снів, лагідної ночі....

Анна Музыка   12.02.2012 18:44     Заявить о нарушении
На это произведение написано 6 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.