Гармония жизни

Згадаймо добрі, сповнені теплом слова
Й почнімо одне одному частіш їх промовляти,
Адже в словах є сила немала
І нею також треба вміти керувати…

Контроль думок і слів, емоцій, почуттів –
Все це неважко, лише потрібно захотіти,
Адже найвища влада на землі –
Це вміння над собою володіти!

І це є щастя, це є шлях до Бога!
Це шлях гармонії й любові відчуття
І в цьому сенс – зректись всього земного,
Але продовжувати жити любов’ю сповнене
                земне життя!


Рецензии