Торпедированый

Торпедированый логикой
Лежит
Мой корабль
На дне
Депрессии...
Одел скафандр
Хожу
Меж улиток
Моллюсков
И
Водорослей...
Вдруг слышу
Песню Алисы
"Воздух
Мне нужен
Воздух"...
Иду
На звук
И встретил...
Теперь двое...
Построили
Домик на дне
И
Садик разводим...


Рецензии