Ми

Суцільний сором, страх, об`яте полум`ям бажання,
Узріти те, чого в наших душах немає,
Свободи крихти, німі проводи почуттів,
Сховайте те, що намальовано на тілі,
Чужої сили достатньо, що б зрушити совість,
Ми не історики, і не складуть про нас повісті,
Загиблі души, лиш, і не знайти митцям граалю,
І не узріти в нас того, чого про нас незнають,
Давайте, заздріть, ви змінете себе на старість,
Чужі сокири не зведуть нашу націю в малість,
Лише бар`єри ви, вас можна лиш перестрибнути,
Краще на сміх всі ці шаленості перевернути.


Рецензии