Слипа любов

Могутній лев біля чарівних ніг
І ніжиться наче ручне звірятко
Він оператися красі не зміг
І в мить із звіра стало кошенятко

Забув свої амбіції і лють
Забув про все її лиш пам'ятає
Забув про волю і звірячу суть
Навіщо це не розуміє і не знає

І ласки від її чека
Холодне серце дивиться наскрізь
На ласку цю можна чекать віка
Й шукати її всюди й скрізь

І серце щире і незряче
Небачить її серця холод
Засіла там вона добряче
Без неї в нього вічний голод

І Лева дикого такого
Вдалося легко приручити
Йому не хочеться нічого
Лиш біля неї бути.Жити

Десь там у світі він цар звірів
І в мить він біля ніжних ніг
Лев сам колись в таке не вірив
І опиратися цьому не міг

І гріх його за це судити
Краса - сташна й прекрасна сила
Ніхто й нічого б з цим не зміг зробити
Краса до нас цим світом володіла


Рецензии