Колись...

Колись тебе кохала я
Це помилка була моя
Колись тобою я пишалась
Молилась Богу і не спала
Усі думки стосуючісь тебе
Навскрізь наповнили мене
Кохання може бути різне,
Коли щасливе,коли грізне
Та все одно тебе кохаю,
І знай тобою я пишаюсь!


Рецензии