***

В той день коли тебе зустріла,
Я зрозуміла що кохання зорепад,
На нас з тобою,обраних любов"ю,
Посипався неначе снігопад
Ти говорив,що ми з тобою друзі,
Але відчув що помилився в
почуттях
Я думала мені це по заслузі,
Але в цю мить сказав ти так
"Кохана,Ти-моя любов!
Я думав ми з тобою друзі
Але я помилився знов
І тільки зараз розумію,
Що тількити моя кохана,
І тільки ти моя любов!))))


Рецензии