Летiти

Змиває дощ
Усі сліди,
Не розбереш,
Де я, де ти.
Зустрінеш день,
Побачиш ніч,
Зігрієш тінь
Теплом своїм.

П-в:
Мені летіти
З тобою в небо,
Вогнем горіти,
Тобі не треба.
Мені літати
І все по колу,
Тобі сказати
Кохаю знову.

Кохаю вдень,
Не хочу вніч,
Твоїм очам
Нема заслонів.
В них бачу страх
І море болю,
На небесах
Ти вже зі мною.

П-в.

16.03.2006    03:02 АM


Рецензии