Зелений свiт

Ми розставалися з тобою
На день, на місяць, на багато літ,
Але зустрілися з тобою
І ми знайшли зелений світ.

П-в:
Зелений світ, зелені люди,
Які ніколи не забудуть,
Що є життя, що є кохання
І що є час до розставання.


Ті поцілунки тої ночі,
Солодка усмішка твого лиця
І твої губи, твої очі
Я пам’ятатиму все життя.

Знайшли ми щастя у коханні,
Знайшли життя, знайшли себе,
Знайшли журбу у розставанні
І те, що жоден не знайде.

П-в.

Але скінчилось наше літо
І вже давно пройшла весна,
Ми сонцем осені загріті
І розставатись нам прийшла пора.


Рецензии