Лист до мо мр

Лист до моєї мрії
Привіт. Я зараз хворію. Можу лише писати. Буду писати лише тобі.
Не буду цікавитись тим, що і справді не цікаво. Тебе у відповідь прошу зробити так само.
Я згадую нашу квартиру на горищі австрійського будинку. Згадую частіше, ніж потрібно. Пам’ятаєш, як вранці було холодно? Я завжди йшла на кухню, заварювала каву перед цим курила і дивилась крізь наші брудні вікна. Зараз міркую, чому ми їх ніколи не мили. Згадаю літературу, яку читала тобі ночами і пісні, що ми слухали на моєму старому ноуті. Пам’ятаю те тепле ліжко, велике дзеркало і відображення, котрі досі в ньому живуть.
Пам’ятай і ти про мене. Можливо, тоді я не знайду свою мрію мертвою на підлозі ванної.
Але… можеш забути. Вона вже закрила двері і ввімкнула воду.


Рецензии