Ностальгическое совершеннолетие Ганны

И прыйшоу той час
кали Ганна зышла да нас!
и 18 лет тябе настала
и срать-пярдеть ты перастала
але я верю што кали-небудзь
кали успомниш жопну муть
як тихи и далеки звук
раздастса вдруг нясмелы пук...


Рецензии