***

Чи відчував колись любов ти на собі?
Чи відчував той поцілунок ніжний-ніжний?
Ти забував про все на світі і тоді,
Здавалося, усе на світі лишнє?
Бувало, що прийдуть думки пусті?
Задуманий сидів у полі зору?
Приходила тобі кохана у ві сні?
Скажи, кохав когось як ще нікого?
Хотілось полетіти в небеса?
Або хоча б податись у далекий край?
Ти головні казав комусь слова?
Ти мріяв? Ти радів?
Як ні, то лиш чекай.


Рецензии
Що любов, що поцілунки -
Все то марнії слова!
Головне - повага шлунку!
Сала краще не бува!

Иннокентий Фривольный   30.06.2011 00:49     Заявить о нарушении