Капки акварел -27. През нощта

Глуха уличка
към края
на нощта,
опряна в тротоар
напречен…
И нарочен.
Грейнала витрина
с бял,
дошъл от някъде
роял – като
мечта…
Сладък е
на устните ти
аромата…
Сочен.

Б.Калинов
28.06.2011г.
Пловдив
Художник: Ли У Маочан


Рецензии