Забирайте все

Забирайте все,до останньої краплі,
До останніх думок,до кінця…
Залишіть лиш мене і старі фотокартки,
Залишайте мене без лиця.
Без емоцій і сил, почуттів і бажання,
Залишайте мене так як є.
Забирайте усе, і любов ,і  страждання,
Забирайте моє і своє.
Я віддам без жалю,без образ і пробачень,
Я вам душу віддам без жалю!
Не спитаю причин,не спитаю призначень…
Тільки все забирайте,молю!


Рецензии