Почекаю дива

Почекаю трошки дива
Прийде осінь
За вікном моїм правдиво
Скине коси

Закружляє мимоволі
Своїм листям
Усього було доволі
В піднебіссі

Скине сльози
І поплаче стрімко
Суму грози
Пролунають дзінко

Завітає листопад
У гості
Сумний спогад
Це моє волосся


Рецензии