***

КАЛИНОВІ СВІТАНКИ...

ВІДЛУННЯ...

Навіщо ти приходиш в мої сни,
Неначе мавка з чарівного гаю,
З тієї, вже не нашої весни?..
"Я не прихожу, любий, - прилітаю..."

Навіщо ти зовеш мене туди,
Де я про все на світі забуваю,
Де так колись просив тебе - не йди?..
"Я не зову... Я лиш у снах блукаю..."

Для чого ж ти у снах моїх живеш,
Невже тебе і досі я чекаю?..
Пообіцяй, що більше не прийдеш!..
"Я не прихожу, любий, - прилітаю..."

Навіщо?! - Як хмаринка вдалині,
Що десь у невідомість пропливає,
Відлунням озивається в мені:
"...Не знаю я... не знаю я... не знаю..."

Навіщо ти приходиш в мої сни?!..
"Я не прихожу, любий, - прилітаю..."


Рецензии