ранкове

в серпанку
позолоченого ранку
іду назустріч новому
вчорашнє - позаду
відраду знаходжу у слові
любові
її не боюся
проймусь розумінням
душі що мені довіряє
бо знаю
немає
в серпанку облуди
повсюди
люди
які потребують любові


Рецензии
Прокидатися з теплом в очах , дарувати його людям - свята справа!

Вера Свистун   30.06.2011 10:23     Заявить о нарушении