хочу мирно

Давай нарешті заспокоїмось,

наче все рішили,

більш напрягу не буде,

самі цього захотіли.

Так,драйву було не мало,

крики,сльози ,скандали,

сто разів проганяли,

сто один повертали.

Давай через помилки перейдемо,

через гордість переступим,

те що є збережем,

сподіваюсь не затупим.


Рецензии
Понравился, очень даже хорошо, а главное реалистично и актуально.

С уважением, Дж.Дж.

Джен Джей   14.03.2012 22:29     Заявить о нарушении