Побажання

Дату вашу я вiтаю,
Щастя та радостi бажаю,
Любiм дiтям я бажаю,
Як найкраще вам пожелать.
Щоб цвiли ви, процвiтали,
Так до ста год проживали.
А тепер скажу тихенько:
Заведiть собi маленьке.
Щоб як лебiди лiтали,
И друг друга оберiгали.


Рецензии