Iдилiя лiта

В теплім літі купаються зорі,
Сиплять казку в долоні з небес.
Сяють щедро в широкім просторі,
Манять в мрію високу тебе.

Літо ніжності нам не жаліє:
Сонцем, квітами всіх наділя.
Лиш поглянь: он ромашка біліє,
І волошка киває здаля.

Потону в цій ідилії літа,
Обніму зачарований світ.
Скільки ж всюди для серця привіту!
Ловлю в травах я місяця слід...


Рецензии
На это произведение написано 5 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.