Повiсть

В онлайні тільки ти та твоя совість,
А я третій день дописую повість,
Де нема тебе, твоїх друзів, собаки,
А замість слів лише розділові знаки.

І ось день четвертий, я пишу цю повість,
Ще трохи та мене згризе моя совість,
Бо в ній так потроху з’явилась собака
Та купа тих слів, замість звичного знака.

Добрий день, сьогодні настане день п’ятий.
Як повість? Я в ній починаю кохати.
Кохати так сильно, без тями, крізь сльози,
Я з’їхала з глузду та не обмежую дози.

День шостий, мене вже ця повість дістала.
Я швидко сірник із шухляди дістала
Та букви ці кляті і зникли за мить
Як швидко, яскраво ця творчість горить!


Рецензии