***

ПЕСНИ МОРЯ...

О. Б., хрупкой девчонке, но непостижимо огромному таланту!..

НЕБЕСНИЙ ВАЛЬС

"Я сьогодні співаю для Вас!..
Пісня та - мого серця потреба!"
А мені так хотілось - "для тебе"!
А мені так хотілося в небо,
Де любов, як Шопенівський вальс,

Повела б вище хмарок перистих
Нас з тобою удвох скрізь віки
Серед райдуг казково-барвистих,
Що в серцях засвітилися чистих,
Як два щастя - рука до руки!

Я сьогодні співаю для Вас
Пісню-сповідь, пісню зізнання,
Хоч і знаю, то - пісня остання,
З нездійсненним коханням прощання,
Що не в той народилося час!..


Рецензии