Що ти дзвониш сiм i?

Подзвонила  я не зря,
Ой, яка же ти свиня,
От дiтей рiдних утiк-
Свiй очаг ти не зберiг!

До чужих iдти просить:
«Де тепер менi  вже жить»
Поки все,  що нас не мине-
Усе сумне, I  вже старiсть настае.

Що ти дзвониш сім'ї?
И не соромно вже тобi?
Ти навiки потеряв-
И чужим тепер ти став.

Ми всю жизни свои мали,
Все життя вам отдавали
Ти це усе не поважав-
 А тепер усе програв.

У жiнки з пам’яти исчез
I не згадаеш, шо наробив ,
И до чого ти допустив…

А вона усе мае,
I нiчого не втрачае,
Нi роботу-нi  друзей
Своих рiдних сыновей.

А що ж ти за чоловiк?
 Що до легкоi жизнi звик?
А менi так насолив –
От сам подумай, що зробив.


Рецензии