Мэхэббэтем минем, ж, аныем...

  Мэхэббэтем минем, ж,аныем.
  Мон,лы дустым минем, акыллым.
  Сине соям бит мин, аh! Шашып!..
  Сине генэ котэм, Ж,анАшым...
  Син - минем аккошым, былбылым!
  hэм минем мэн,гелек йолдызым!..
  "Син" диеп шашамын, чибэрем.
  Син,а ашкына йорэккэем!..

  ...Син - мэн,гелек йорэк ярасы...
  Эх, яшьлеккэ генэ кайтасы!..

               (1999г.)


Рецензии