Iдеальний свiт

Триматися в ритмі класно,
коли ти у ногу з часом
ідеш. А інколи - падаєш;
потім встаєш, пригадуєш
шлях до своєї мети,
аби довести
собі, не іншим,
що ти не такий - ти інший.

Залишити все та піти
так легко, якщо тобі йти
нікуди, і є одна дорога - 
до Бога. 
(На бал чи на страту - 
вирішує він). Не мати
в житті гріхів; означає - 
ти прямуєш до раю.

Знати, що десь є світ,
який тебе порятує від
спеки гарячих людських думок,
дасть шанс зробити крок
назустріч своїм ідеалам, -
мало. 
Мало власне знати - 
треба навчитись його шукати.


Рецензии