Головний бiль

Лягати у ліжко з мокрою головою -
означає вранці бути незачесаним,
означає, що ти плюєш на симетрію.

Приймати рішення гарячою головою - 
означає можливість зробити помилку,
а вчасно її зрозуміти і взятись за голову - 
означає, що ти бажаєш навчитися,
бо на помилках вчаться.

Досконало вміти ходити на голові - 
означає побачити світ навпаки,
означає, що в реалі тобі нецікаво.

Від шаленого кохання втратити голову - 
означає відчути запах життя,
а прожити його з високо піднятою головою - 
означає мистецтво. Але дивись під ноги - 
щоб часом не впасти. 


Рецензии