Браво!

В чайнику закипіла вода.
Це значить - пора пити каву.
Кажуть: «Кава - отрута!»,
але продам
життя за одну склянку.
Браво
тим, хто придумав цю фразу!
Може нап'юсь і помру одразу.

На дорогах лежить лід і сніг.
Пора на роботу, у мене справи.
Кажуть: «Може ти пішки?»;
плюю на всіх,
хто лізе в мої плани.
Браво
тим, хто вкрив льодом трасу!
Може зірвусь і помру одразу.

По дорозі заїду в фаст-фуд.
Замовлю собі улюблені страви.
Кажуть: «Це небезпечно!».
Але я тут,
бо я люблю ризик.
Браво
тим, хто готує собаче м'ясо!
Буду ситий і мертвий одразу.

У автівці на склі твоє фото.
Посмішка щира і трохи лукава.
Кажуть: «Це не твоє! Є
інші лоти
аукціону життя».
Браво
тобі! Ти є серед сірої маси
лотів. Закохався й помер одразу.


Рецензии