Фiнальна

Сьогодні мій фінал, моя Голгофа.
Вже завтра я не житиму. Сонетом
сьогодні напишу останні строфи
поеми одинокого поета.

Продам життя – задешево й без решти
у мене його купить моя доля.
Моя душа від завтра під арештом,
в Театрі я залишуся без ролі…

Вже завтра я не житиму. А нащо?
Помру в ім`я коханої людини.
А ти… запам`ятай мене найкращим,
найкращі помирають молодими…


Рецензии