***

Моє сонечко, коли я дивлюсь на тебе
Плачу.
Таке небо спокійне і світле,немає
Щастя.
Немає щастя без тебе.

Ті дні співали голосом тривожним,
Глибоким.
Приходили у сни і марились надії.
Здається тут в останнє мрію...


Рецензии