Ли

Нас з малку старші годували.
І все повчали нас, повчали. 
Щоб в душу ми  їм не плювали, 
Про них не забували, на старості все дбали. 
І далі ми зростали. 
А нас все зневажали, 
Що ми малі казали, 
Дурними називали.
У прірву сумнівів штовхали. 
І сорому не знали. 
Та ми все пам’ятали .
Як нас туди-сюди переганяли 
Немов худобу заганяли, 
Забивал.
Від правди очі відвертали. 
І так у жмені нас тримали, 
Що всі кістки нам поламали. 
І кров, і мізки витікали. 
Страх і ненависть ними керували.


Рецензии