Полiтика виховання

В рядах рідіють знов солдати
Свинцю на всіх нас вистача. 
За що життя він мав віддати? 
За владу, багача?
Нам ще коли під стіл ходили 
Давали в руки автомат. 
Дитя дитя прикладом било, 
Для іграшок малюк був кат. 
Дітей нещадно зомбували 
За принципом убив – крутий.
Палки об тіло ми ламали 
Іграючи мечем в «убий».
Визнання діти захотіли, 
Стрілять в беззахисних людей. 
Стріляти діти тільки вміли, 
Бути рабом чужих ідей. 
Лежати в полі мертвим тілом, 
Така вже ціль у цих істот. 
Писати крейдою по білом, 
Так хто з нас двох тут ідіот?


Рецензии