Рассвет

Мир встречал золотую Зарю,
Ветерок вздохнул томно и робко,
Первый луч - целовал траву,
Прикоснувшись к макушке сопки…
В той траве серебрилась роса,
Переливами спектра играла…
Первых птиц услыхав голоса,
На неслышных и лёгких ногах,
Вдаль июньская ночь убегала…

23 . 06. 2011г.   

Світанок

Світ ранкову зорю зустрічав…
Вітерець полохливий проснувся…
Промінь Сонця траву цілував,
Доторкнувшись вершини на сопці…
В тім промінні краплина роси
Кольорами веселки заграла…
І зачувши птахів голоси,
Та злякавшись тієї краси,
Літня ніч в далечінь утікала…

05. 12. 2012р.


Рецензии