Конституц йна Камасутра

Конституція з Камасутрою мають щось дуже спільне.
Справа навіть не в літері "К". Тут єдність ідей:
Вони просто показують, в яких позах і де,
Ну ти вже вирішуй сам, коли знадобиться.
Добре тому, хто пізнав усі таємниці
І володіє обома з книжок досконало та вільно.

Ось мій начальник, наприклад, каже мені достатньо мудро:
Можеш запхнути собі в дупу вісім років
Стажу, разом з дипломом про вищу. Не треба слів -
Можеш запхнути туди ж свою власну гордість.
Все, що потрібно - працюй системі на користь,
А якщо хочеш більше - вивчай закони та Камасутру.

Ця країна буде тебе гвалтувати доволі довго,
Тому раджу - розслабся, це буде краще за все.
Щоби вижити тут, треба дуже любити секс.
Бо ця країна буде тебе гвалтувати,
Допоки ти сам не почнеш дійсно вважати,
Що це вже природна потреба, яка тобі до вподоби.


Рецензии
...цепляет сильно...

Зайцева Мария Александровна   22.12.2011 06:39     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.