коли розцвiте латаття

я тебе відчуваю
десь далеко за обрієм
з ароматом чаю
зі смаком солодких ірисок
і дитячих, смачних барбарисок
і тебе передчую
після грому й дощу я
порахую всі зорі
(коли буду у поїзді
чи біля твого під"їзду)
поміж вами трьома вже немає проїзду(!)
і тебе обійму я
через грім і століття

а коли розцвіте латаття -
я тебе поцілую


Рецензии
Хм, а что такое эта самая латаття ?

Харлиз Юаш   30.07.2011 19:13     Заявить о нарушении
это цветок - водная лилия

Не Одна   06.08.2011 18:32   Заявить о нарушении