I тiльки йiй зiзнаюсь у коханнi...

"в чоловіків завжди щось невчасно закінчується.."                Angel W

Нестримні почуття... у мене запалали...
Коли зізналася мені...ти у свої'м ...коханні.
У пам'яті... навіки очі, мовби, із смарагду...
У серці... губи  -кольору коралу.
І голос, мов... журлива пісня... хвилі.
"На що ти милий... та й мене ..покинув?!
На що ти Щастя та й зі мною не діждався?!
А десь, як Вітер той ...не знамо де хитався?!"

А Вітер... взяв ...та так заплакав... гірко.
Не чутно, щоб не думали, що він уже ганчірка.
"Я щастя так бажав, але не знав... де взяти.
І до якої... зазирнути... хати.
Не хтів образити ніколи свою милу...
Що тільки Вітра сво'го... вона і любила..
І тільки їй зізнаюсь у коханні...
ЇЇ вуста я поцілую...зрання...!"

также см. http://blog.i.ua/community/2051/564305/
Творческая Masterская 28.10.10, 16:50


Рецензии
Почитайте мой экспромт на Ваш стих:
http://www.stihi.ru/2011/06/25/658

Всего доброго!

Людмила Дзвонок   25.06.2011 01:43     Заявить о нарушении