Правда

Так-так-так, Верховна Рада,
Дай сфотографуюсь,
В нього "мерс", у мене "лада",
Та й не полінуюсь.
Фотік свій дістать не важко,
Позу я приймаю,
А ось жити нам то тяжко,
От того й займаю!
Я ж нікого не ображу,
Над собой сміюся,
І сатирою не вражу,
Хоча й не боюся!
Хтось збирається до купи,
Хоче бастувати,
Позбирались, як ті кури,
Й не порозганяти!
А навіщо розганяти,
З вікон посміються,
Легше правдою злякати,
Тоді заберуться!
І міліції не треба,
Підуть працювати,
А вони, неначе з неба,
Гроші позбирати!
Кожен зайнятий своїм,
Кожному своє життя,
Їхні гроші на горбу твоїм,
А для тебе лиш буття!


Рецензии
А Вы неунывающая девушка! Желаю и в дальнейшем оставаться такой же!

Серебрякова Лена   05.07.2011 16:17     Заявить о нарушении
СПАСИБО Вам огромное, буду старатся)

Александра Салюк   05.07.2011 16:38   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.