зима по памятi

Промінці ранкового сонця,

крiзь мороз у Лютому,

Робили ці короткі дні,

Такими незабутніми

На кожну годину,

Стаючи дорослішим,

розв'язували свої проблеми,

постійно кваплячись і поспіхом

Чинили буденні справи,

виконували завдання,

таким був той ранок,

такою в пам'ятi й ця зима


Рецензии