скiльки кошту небо?

Я купую в тебе небо,

й говорю:

"решти не треба"

Висипаю в руку кошти,

Копійки, немов горошки

Вiддаю останнi грошi,

Бо у борг брати не гоже,

Тепер чекаю придбане,

Небо принесе листоноша

Отримавши доставку,

я розпишусь у звіті,

а ти, міг би прийнанні

передать мені якихсь квітів


Рецензии
Дуже гарно. Нехай вже подарує той невідомий Небо )))

Августина Остров   02.01.2014 18:10     Заявить о нарушении