блукання

Чорна кава на білому простирадлі
Малює опік пекучої правди
Стікає тремтячими потоками
Стихаючими в під’їзді кроками

Навстіж відкриті вікна доріг
Сходять за невидимий іншим ріг
Небажання вертатись до початку
Знову впевнено ставить  крапку

Знання розкиданих порваних плівок
Зображень чужих неприбраних домівок
Куди  поїзд везе шукаючи кінця
Крізь недоведені теореми  сміття


Рецензии