В пошуках Темного раю

В глибокій темряві,
На цвинтарі, в гущавині,
Там, де поховані холоднокровні королі,
Видніється самотня тінь у далині.

Безхмарне небо, світлі зорі,
Щоночі вона у них в полоні.
В химерному світлі хрест височіє,
Щоночі та тінь ще більше темніє.

Чорна Принцеса Принца шукає,
Що він лежить тут, давно вона знає.
Чорний ворон на хресті сидить,
Не покидає його ні на мить.

Той ворон – Принц її Темний,
Давно він покинув цей світ буденний.
Принцесу свою він досі кохає,
І очей її темних не забуває.

Сльози обпікають бліде обличчя,
Вона тут сидить не перше сторіччя.
Темна душа у вогні потопає,
Як «жити» далі Принцеса не знає.

Зійшло сонце, розтанула тінь,
Ніч забрала холодний біль.
Темна Принцеса покинула світ,
Вернулась до Принца, що чекав її вік.

Любов їх живе на тій стороні,
Забувши всі ті ночі страшні.
Ворон полинув в інший край,
Принц і Принцеса знайшли Темний рай.


Рецензии