decompose

пустоти мрій заховані в тобі
заповнені безоднею проміння ран
утоплені в холодному вогні вірші
присвячені до смерті гарним снам

брехлива ілюзія самотніх вулиць
промочена брудним потоком слів
закритих повіками розширених зіниць
висячих примар одноманітних дахів

закутані у пелену печалі й гніву
завішені молочним простирадлом дня
тримають в стінах уявну прірву
кошмари сприйняття твого спаплюженого я

покинуті  туману на поживу втечі
розтрощені дощами внутрішнього миру
законсервовані часом побутові речі
останньої схованки вигаданого світу

кінцева зупинка зумовлена точкою
гниттям закопаних частин землі
феноменом відкитим ранковою газетою
нагадує усе що жило колись в тобі


Рецензии
Цікаві образи! Фантазія працює, як мотор! Сподобалось

Тарас Скальпель   24.06.2011 11:07     Заявить о нарушении