Вбивство

Зрада вічній мрії моєї голови
Іржаві німі погляди леза гостроти
Шкода не помічав тієї безсмертної краси
Згубивши зрозумів ти сум безодні самоти 
 
Прощай, минуле ти не зміниш
Її свободою заміниш
У кулак   Візьми бажання
Запам’ятай останнє прощання
 
Минуле щастя дешева фікція
Сьогоднішнє – то крах
Взагалі,то все мильна акція
Породивша безкінечний страх 
 
Падіння простору, смерть часу
Дим цигарки гіркість кави
Спотворили традиційну месу
Вічного життя моєї уяви


Рецензии