***

Я – демонічний згусток волі,
Переплетіння радості і болю.
Я- сяйво янгольське, тайфун,
Я – смуток втрати…
Я – жінка, берегиня, мати...
Веселка, арфа стоголоса,
Панянка чи дівчатко босе,
Я – злет думок,
Шалений смерч бажання…
Я – сльози материнські,
Я – кохання.
Я – мрія, марево далеке,
Вранці  синиця, ввечері – лелека.
Я – зваба відьма,як чого захочу …
І не кажи, що знаєш мене , хлопче.


Рецензии