Квитки до раю

В сумлінні гинуть мої мрії,
І я також втрачаю пил...
Розбиті залишки надії...
І доля суне на нахил.

Та обезбарвленне життя,
Чи знову тільки чорний колір -
Мене несуть до забуття,
Втрачаю я духовну волю.

І зорі світять не яскраво,
І прохолода на душі...
Щож коїться в житті, насправді?
Не знають цього й ці вірші...

Продали всі квитки до раю
Я знов залишилась ні з чим
І я,напевно, вже й не знаю
Куди пійти і де мій дім...

---
7 Грудня 2008 рік


Рецензии